29. märts 2005

Originaalse rubriigi kuulsusetu lõpp

Vaatasin mina, et inimesed ei taha minu käest ilmselt ikkagi midagi küsida ja targem oleks see vaevu hingitsev rubriik heaga ära lõpetada (algus oli küll suhteliselt intrigeeriv, aga ....). Igal juhul seekord saab Pille jällegi küpsise kõige huvitavama küsimuse eest. Vastus kõlaks nii, et mulle ta meeldib. On teine olnud mul juba mingi kolm ja pool aastat ja kohe mitte ei taha teda ära vahetada, on mulle nii armsaks saanud.
Aga et lõpp kuidagi erilisem oleks, siis vastan ka teistele küsimustele seekord. Ei tahaks vastusevariante välja käia Mps, ei tahaks, sest vahe on sellest, et sina küsid ja küsimustele peab andama vastuse ja sellepärast nad ongi VASTUSEvariandid. Mina aga tahtsin, et inimesed minult küsiksid, mis tähendab, et ma saaksin esitada küsimusevariandid, aga see eeldaks, et ma mõtleks välja ise endale küsimused ja seda ma küll teha ei oskaks. Tegelikult ma lootsin, et on rohkem asju, mida inimesed minu käest teada võiksid tahta, aga tuleb välja, et pole... Ja nüüd Triinu küsimus. Kõige huvitavama kujuga pilv...... vat sellega on nii, et pilved ju muudavad kuju pidevalt. Ma mäletan, et eriti siis kui ma noorem olin ja igasuvine sõit Saaremaale nii pikk nii pikk tundus, siis ma vahel vaatasin suvetaevasse kogunevaid pilvi ja siis oli küll igsugu huvitavaid kujusid, kellest said teised kujud. Vahel oli nagu kaks inimest ja siis oli nagu koer jne.
Et siis läbi on see rubriik, ei pea te enam mulle küsimusi välja mõelda pingutades oma ajurakke tapma (kuigi neid on ju tglt 10 komplekti nagu me järeldusele jõudsime). Kuid siiski, kui kellegil tekib mingi küsimus, siis võib seda alati minu käest küsida. Küsija suu pihta ju ei lööda (mina pole seda küll kunagi teinud).

2 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

hmm, ma pean ilmselgelt oma küpsist meie ekspresidendi hr Lennu Taaduga jagama, sest just tema suust on pärit see küsimus.

Aga Maariš, ära muretse, ma usun sinusse. küll saa suudad välja mõelda mõne veel originaalsema ja rohkem tähelepanu pälviva rubriigi. (Nt ütle mida Maariš tegema peab ja seda ta teebki, valid välja parima asja ja vot nii ongi lood <- see oli aint näide)

Unistaja ütles ...

See on ka päris huvitav mõte uue rubriigi jaoks (kui see käiku läheb, siis sina saad kindlasti esimese prääniku selle mõtte väljakäimise eest)....tõesti, tõesti....