16. märts 2005

Uus rubriik - küsi midagi

Ma mõtlesin, et ma võiks ju ka hakata krõpsikuid jagama. Aga natuke peaks ju ka originaalsust üles näitama ja seega jagan mina krõpsikuid hoopis neile, kes minult kõige huvitavama küsimuse küsivad. Ühesõnaga asi käib siis nii, et kõik võivad esitada mulle küsimusi siin blogis, mina siis valin kõige huvitavama välja ja vastan sellele ja küsimuse esitaja saab krõpsiku. Ja siis võivad kõik jälle esitada küsimuse. Perioodi pikkus on nädal (ma ei saa iga päev seda kontrollimas käia ju), st ma valin välja nädala parima küsimuse. Lihtne ja informatiivne :)

Väike muudatus - kuna Pille pani krõpsikutele autorikaitse peale, hakkan mina jagama lihtsalt küpsiseid :) (nimi pole ju oluline, oluline on sisu)

7 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Küsimuse mõtlen ma hiljem välja. See siin on hoiatus. Krõpsikud on minu firmamärk. Sina neid jagada ei saa. See oleks plagiaat ja autoriõiguste rikkumine. Ma soovitan sul oma präänik või sipsik või sapsik välja mõelda, mida jagada. ;)

Anonüümne ütles ...

Küsimis siis selline: Kuidas reageeriksid, kui avastaksid ühel hommikul kelle viis oma akna alt Tambeti serenaadi laulmas?

triin.

maailmaparandaja ütles ...

No ma lubasin küsida, eks ma siis pea seda tegema. Triinu küsimus on uvitav. Ma ei üritagi seda üle lüüa. Mina küsin oopis, et kuidas sa reageeriksid, kui avastaksid ühel ommikul kell viis oma akna alt Pille serenaadi laulmas? ;)

P.S mitte, et see oluline oleks, aga praegu sõitis 10 tibukollast vagunit mu akna alt mööda. nii armas!!!

maailmaparandaja ütles ...

hmm, uvitav. ma esitasin ka küsimuse, aga millegipärast seda siin enam/veel pole. kahtlane. See oli ilgelt hea küsimus, aga ma kahjuks unustasin ta ära. Nii et tuleb natuke plagiaati teha (mitte, et ma üritaks triinu küsimust üle trumbata või nii, lihtsalt, et sa ei saaks pärast öelda, nagu ma poleks küsinud, kuigi lubasin):
Küsimis siis selline: Kuidas reageeriksid, kui avastaksid ühel hommikul kelle viis oma akna alt Pille serenaadi laulmas?

kõige laisem laiskloom ütles ...

no, Pilleke, Sul jääb aint loota, et ta Sind millegagi ei viskaks.. naerab kindlasti sama valjusti kui Mpsi üle :oP

Kuna mina ei suuda intrigeerivat vms küsimust hetkel välja mõelda, siis küsimuse koha pealt ma praegu veel vaikin..

Unistaja ütles ...

Ei viskaks ma sind millegagi. Ma arvan, et ma kuulaksin sinu laulu ka ilusasti ära :)

maailmaparandaja ütles ...

No võibolla sina ei viska, aga su naabrid viskaks mind küll saapaga. Kusjuures, mina vaatasin just aknast välja ja mõtlesin nedele loendamatutele jälgedele seal sulaval lumel. Võibolla käib igal öösel seal keegi meeleheitlikult lõõritamas, aga rongide müra ja kaugus (5. korrus ikkagi ju) summutab viimsegi heli. Pealegi ei lase magav pille end isegi lärmakatest naabritest segada ja magab õndsa und edasi.nii et ei mingit lootust serenaadilauljatele