6. september 2005

Kui ma oleks...

Kui ma oleks eile Dagö kontserdile läinud, siis ma oleks kindlasti hea kontserdielamuse osaliseks saanud, mis oleks kustutanud selle mälestuse Leigol lällavatest ja trügivatest ebakainetest inimestest Dagö esinemise ajal. Sadamateatris ei oleks üleliia palju rahvast olnud ja ruumi oleks olnud piisavalt. Kuigi käimiskoridor oleks vaheldumisi minu ette ja taha ikkagi tekkinud.
Oleks olnud hea vaadata ja kuulata kuidas eri lugude ajal erinevad pillimehed soolot mängisid. Ja Saatpalu jutud laulude vahel oleks ka meeldinud. Üleüldse oleks positiivne elamus olnud.
Ülejäänud osa kontserdist ei oleks ma viitsinud kuulama jääda, sest ma oleks sinna läinud Dagö pärast ja peale nende esinemist oleks ma koju läinud.

8 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

kas sa harjutad tingivat kõneviisi?

Anonüümne ütles ...

ta vist pigem üritab mind säästa... nuuks, dagö...

maailmaparandaja ütles ...

ja mina nuputasin kust see maris tuli, kui ta mulle sillal vastu tuli ja mind ära ei tundnud... Mind sa ei tea ja ära ei tunne, siis kui ma möödun sust tänava peal - just see laul tuli pleierist parasjagu...milline kokkusattumus.

Anonüümne ütles ...

megairw

Unistaja ütles ...

Kui nüüd päris aus olla, siis ma ei tulnud ju sulle vastu ja sa ei möödunud minust, sest me olime teine teiselpool silda. Ja selle silla laius on päris suur. Ja pime oli. Ja ilma prillideta ma kaugele hästi ei näe.
Ja tingivat kõneviisi tuleb ikka ju aeg-ajalt harjutada ;)

maailmaparandaja ütles ...

Jaa loomulikult oli pime ja sild oli lai. Aga muideks, minu poolt vadataes oli sild sama lai ja õues oli sama pime... Too mis tahad vabanduseks, aga fakt jääb faktiks - sa ei tundnud mind ära :D (kas see tähendab, et saab raha)

Unistaja ütles ...

Aga minul polnud prille ees.

maailmaparandaja ütles ...

Ja kelles seda süüdistada???