29. september 2005

Natuke oma tegemistest

Vaatasin, et pole ammu blogi kirjutanud ja otsustasin selle vea parandada (mitte et ma arvaks, et keegi seda pikisilmi ootab). Mis siis vahepeal toimunud on... no kõige suurem ja tähelepanuväärsem sündmus oli loomulikult Pille sünnipäev. Oli lõbus, sai nii mõndagi uut teada (näiteks rebase anektoodi poindi, nüüd tuleb veel vaid välja mõelda, kuidas sinna jõuda nii et nalja edasi saaks rääkida ja siis loomulikult ka seda, miks padjavein on padjavein), väga keerulist lauamängu mängida, pilte klõpsutada natuke ja muid asju teha. Tegelikult ei arvanud ma, et ma nii kaua vastu suudan pidada, aga lõpuks olin ma nii väsinud, et koju minna enam ei viitsinud ja jäin ööseks Vaksali punkrisse (vanad harjumused). Hommikul tulid huvitavad ideed, kui need kunagi teoks saavad, on eriti tore.
Teisipäeval sain oma TV 3 lõpuks jälle värviliseks. Ja tantsimas käisin ka, nagu ikka teisipäeviti. Meile öeldi, et meie tango lõhnab juba täitsa tango moodi :D
Eile käisin jälle iganädalasel Aura-visiidil. Kõigepealt mängisid mingid pisikesed vene plikad riietusruumis peitust (need mahtusid ennast täpselt kappi peitma). Basseinis oli järjekordselt päris hulga pägalikke. Vahepeal oli natuke vaikust, kui üks hunnik ära läks, aga siis tulid teised. Asi kulmineerus sellega, et üks poisiklutt mulle selga visati (nad seal loopisid üksteist vette). Vat siis sai mul küll hing täis. Käratasin neile, et vaadaku ette, kuhu nad hüppavad. Aga sellest käratamisest oli vähe kasu, sest nad olid venelased (peaks vähemalt vene keeles sõimamise vist korralikult selgeks õppima :P). Kusjuures vetelpäästja-onu ei reageerinud sellele mitte kuidagi. Seda ma nii jätta ei saanud, sest lõppude lõpuks võib nii viga saada, minu õnn, et see klutt, kes mul seljas maandus selline suht kribu oli, muidu oleks ma palju rohkem haiget saanud. No igatahes kui ma basseinist välja tulin, tegin vetelpäästjale märkuse, et ta võiks kluttidel rohkem silma peal hoida. Tema lubas seda teha, kuigi need olevat olnud trennipoisid, kes on tegelikult oma treeneri vastutusel.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma olen ka näinud pägalikke riietusruumis, aga lõpuks maanduvad nad veepargis või laste basseinis. Maris, kus olid sina;)

triin.

Unistaja ütles ...

Tundub, et sinu väide ei vasta sajaprotsendiliselt tõele, sest seekord olid need pägad ujulas.