1. september 2005

Rahu, ainult rahu*

Nii, Pille tahtis mu raskest elust ükspäev kuulda, no olgu, ma siis hädaldan natuke. Teedevalitsuse onu on vist võtnud eesmärgiks mind kiusata. kõigepealt on ta kategooriliselt vastu asjale, mis apsoluutselt ei peaks ühtegi liiklejat ega kedagi häirima (ei meie ei taha sinna teekaitsevööndisse mitte midagi lubada) ja siis ta mõtleb ümber ja lubab. Ühe päeva jooksul kusjuures. Aja siis sellistega asju.
Eile töölt koju minnes sain hea fiilingu. Vurasin oma veloga üle Sõpruse silla kodu poole ja kuna kell oli ilmselt viiele lähenemas, oli seal palju autosid. Nii palju, et ma kimasin neist kõigist mööda :) Nii mõnus tunne oli. Kahjurõõm pidi ike ju see kõikse suurem rõõm olema :P
A õhtul peale Monki sai jälle üle pika aja Baari-Pireti näha. Seekord oli tal üks lisand juures. Selline bareti moodi müts. Esialgu tundus see vaatepilt suht naljakas, aga hiljem tuli tõdeda, et see tegelikult täitsa sobis talle. Õnnelikud inimesed, kellele mütsid sobivad. Minule tõi see mütsu nats nostalgilisi mälestusi, sest kodutütardel oli sama tegumoe ja värviga müts, ainult et seal oli kaks triipu ja kollane tutt ka peal. Aga tore oli jälle üle pika aja Illekas olla :) Peale minu oli seal Piretile kaasa elamas veel Pille, Kairi ja Hedi (saabumise järjekorras). Kairil tekkis mingil hetkel sügav matemaatiline arutelu ühe noormehega, see oli päris huvitav. Ja tänu Kairile saime ka teada, kuidas tuleb rääkida neuronitest, põhiline on õiged žestid.
Avamise puhul olid baariletil taldriku sees alõtšad. Kui Piretil õnnestub meile neid veel saata, siis tuleb Vaksalis millalgi suur alõtša-pidu. Aga mitte enne järgmist teisipäeva.
Ja Murjamil on saladus. Tegelikult salaplaan. Kunagi tuleb välja ;)

* ülemaailmne rahupäev ju :)

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Hmm, mina isiklikult ootan põnevusega, et Murjam oma salaplaani avalikustaks.
Mis aga puutub Maarišisse, siis mina ei tea, kas ma julgeks teda üldse suurele alõtšapeole lasta, eile Illekas sõi ta kõik peaaegu ainuisikuliselt ära...

Unistaja ütles ...

Vale jutt, maailmaparandaja ise sõi praktiliselt kõik ära. Ka need, mis minu poolel olid.

maailmaparandaja ütles ...

no kuulge, kumba te rohkem usute, kas unistajat või maailmaparandajat....