21. oktoober 2005

Suurepärane kontserdielamus

Eile toimus siis keemia ringis Jaan Söödi ja InBoili kontsert. Selline tavatu kontsert ma ütleks. Esiteks oli tavatu see, et nad istusid toolidega laua peal (peab ikka tugev laud olema). Teiseks polnud võimendust. Mulle meeldis see, et võimendust polnud, selline vahetu elamus oli. Kolmandaks nokkisid nad pisut üksteise kallal (eh eh eh.....ega kellelgi köharohtu pole :p) ja rääkisid natuke juttu laulude vahele. Neljandaks laulsid nad ka selliseid laule, mida kontserdil tavaliselt just ei kuule (Jääkaru lugu, Supilinn, Saladus) ja ka uusi laule. Ja üks laul jäi pooleli, sest inBoil unustas sõnad ära (pidi uue plaadi lugu olema). Ja ühe loo tegi kohapeal. Igal juhul oli hästi lõbus ja nauditav kontsertelamus. Kahetsege kõik, kes te ei käinud!!! :)))
Et natukene lohutada kahetsevaid mittekäinuid, panen siia kirja ühe vahepala, mille InBoil rääkis. Loo pealkiri on armastuskiri (päris kõik ei ole enam meeles, aga loo point peaks välja tulema küll).
Kallis Jaanika!
Armastan sind nii väga, et oleksin nõus sinu pärast võitlema kolmepealise lohega. Või hüppama kohe kohe purskama hakkavasse vulkaani, et sinu nime kraatrisse kirjutada. Või ühe hingetõmbega lennuõnnetuse ohvreid 5 km kaugusele kandma.
Sinu Peeter
P.S. Kui õhtul ei saja, tulen sind vaatama.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
maailmaparandaja ütles ...

ainult uskumatult harjumatu oli istudes kontserti kuulata...

Minule isiklikult meeldis see kui InBoil avastas sponsorlusega tegeleva ettevõtte reklaami :D

Aga üldiselt meeldis mulle kontsert väga