21. mai 2006

Põrgu külmus kinni

Mäletate, kui talvel olid need -30 kraadised ilmad, siis liikusid ringi need temperatuuri-teemalised naljakirjad? Igal juhul üks neist lõppes umbes nii:
-372 C - Hell freezes over, Finland wins Eurovision
Tundub, et nüüd see põrgu siis külmus või kohe külmub, sest Soome just võitis. Mulle meeldis nende Hard Rock Halleluuja. Ma isegi hääletasin nende poolt. Ja Leedu poolt hääletasin ka, sest nende laul oli lihtsalt geniaalne. Eriti lahe oli see tüüp, kes viiuli saatel tõmbles. Soomlased võiksid nüüd leedukate lugu kaverdada :P
Aga üldiselt oli päris huvitav vaadata. Laulude üldine skeem oli lihtne - Lumivalgeke ja 5 breikivat pöialpoissi. Mõnede laulude puhul tegi 1 pöialpoiss midagi muud - näiteks tuli klaveri seest välja või keerutas plaati vms. Oli ka muidugi selliseid, kus laulis bänd, mis tähendas vähem väänlevaid pöialpoisse. Lätakatel oli tglt veel 7. liige ka, a see oli mingi veider robot. Üldiselt nende Cosmos oli suht hale. Pole ime ka, et nad nii vähe punkte said. Ja vaene Malta suutis lõpuks selle 1 õnnetu punkti ikka kätte saada.

1 kommentaar:

maailmaparandaja ütles ...

Ma ei mõista, Malta laulus oli ju selline sõnum: kas ai duu ai duu ai duu ai duu ai duu ai laav juu laik ä fuul