29. juuli 2006

Ei tea, miks aeg kaob käest

Vaatasin, et pole jälle tükk aega kirjutanud. Enda arust alles kirjutasin, aga see pole ka ime, sest aeg kaob lihtsalt ära kuhugi. Mingisse musta auku vist. Igal juhul on tunne, et mul oleks vaja 36-tunniseid ööpäevi ja 9-päevaseid nädalaid. Siis ehk jõuaks natuke rohkem tehtud. Samas, kui arvestada sellega, et kella viieks-kuueks õhtul on tööasjadest kopp ees, siis poleks nendest 36-tunnistest päevadest selles mõttes kasu, aga peale tööd jõuaks natuke rohkem asju teha. Esmaspäeviti ja kolmapäeviti võtab enamuse minu ajast trenn, peale seda enam midagi asjalikku (nagu näiteks koristamine) teha ei viitsi. Üldiselt peaks trenn ka reedeti toimuma, aga ühe korra oli mul endal reede õhtu kinni ja kaks korda on lihtsalt meist mitteolenevatel põhjustel asi ära jäänud.

Eile sain taaskord kinnitust sellele, et ma ikka veel noor välja näen. Käisin esimest korda elus Atlantises, turva küsis ukse peal dokumenti. Ma siis torkasin üleoleva näoga oma uhiuue juhiloa talle nina alla. Aga see StarCafe on seal täitsa mõnus asi, seal on selline retromuusika. Alguses olime seal põhiosas, kus on see uuem muusika, aga see mulle ei istunud. Aga muidu oli päris tore.

5 kommentaari:

tujukas ütles ...

Tartus paistavad kõik inimesed vist nooremana välja kui nad tegelikult on:) See kehtib ka nende kohta kes sinna linna mujalt tulevad:P

Unistaja ütles ...

Ja kuhu ma siis minema peaks, et inimesed ei arvaks, et ma alaealine olen?

Anonüümne ütles ...

Tegelikult küsitaksegi ööklubides peaaegu kõigilt dokumneti.

Unistaja ütles ...

No kui meie sisse läksime, küsiti ainult minult ja ma ei mäleta ka, et enne meid minejatelt seda küsitud oleks.

tujukas ütles ...

Sa peaksid tulema Jõhvi:D Siin ei küsita dokumente, kui mõned üksikud erandid välja arvata.