23. juuli 2006

Poodides kondamise ohtlikkusest

Et miks siis poes kondamine ohtlik on? No ikka sellepärast, et seal näeb asju, mille olemasolust sul enne aimu polnud või mille olemasolule sa enne ei mõelnud ja nüüd kui sa neist asjadest seal poeriiulil teadlik oled, ei saa sa enam rahu. Ma nägin reedel koguni kahte sellist asja. Neist ühte oleks põhimõtteliselt võimalik ju netist tõmmata (jutt käib ühest kontsertDVD-st), aga ma ei viitsiks vist sellega jännata (ma pole Villemile veel musa allalaadimisprogrammi installinud ka) ja see originaal on kuidagi ahvatlevam...
Teine asi, mis mulle enam rahu ei anna, on natuke suurem ja kallim. Ja tegelikult on mul see olemas. See on jalgratas. Karoliine on täiesti töökorras ja tubli ratas, aga see, mis ma seal poes nägin... see oli niiiii lahe. Mis seal siis nii lahedat oli? Aga see, et see nägi välja nagu chopper :p :D Päris mootorratast ma ei soeta endale arvatavasti kunagi (mul pole ju tsiklilubegi), aga nad meeldivad mulle ja selline tsiklikujuline ratas oleks lihtsalt ülivinge. Aga nagu ma juba ütlesin, ei ole mul hetkel ratast vaja.

Pärast sellist kirgikütvat poeskäiku tuli jalgupidi lumme ronida. Lumi on ka suvel külm :)

2 kommentaari:

tujukas ütles ...

Edaspidi peaksid käima tavalistes nurgapoodides kus selliseid ahvatlevaid asju peaaegu pole:)

Anonüümne ütles ...

Näiteks Kundas pole ahvatlustega mitte mingit muret. Ratast pole siit kuskilt osta. Ainuke riidepood on Hinnapomm:) Ja üks kaltsukas ka.