12. märts 2008

Uuest tööst

Nii, kolm päeva on nüüd uuel kohal oldud. Kui mulle esmaspäeval näidati, et see on see ruum, kus ma töötama hakkan ja ma küsisin, et milline laud siis minu oma on, oli vastus loomulikult, et ikka see, millel kõige suurem hunnik pabereid on. Tänaseks olen ma jõudnud enamiku paberite/kaustada kohta selguse saada, et miks nad seal seisavad ja mida mina nendega tegema pean. Eile oli ametlik vastuvõtu päev, üks mees käis, aga rahule ta ilmselt selle vastusega ei jäänud, mis ta minult sai. Ja kahe kodaniku mure olen telefoni teel ära lahendanud, mõlemad ehitisregistriga seoses (aga seda looma ma veel õpin tundma, kasutusjuhendis on minu meelest kohati suht mõttetu tekst kirjas). Täna said minu andmed kodulehele ka. Telefoninumbri kirjutasin endale paberi peale ja panin telefoni juurde, korra juba läkski seda vaja.
Söögiga on hea lihtne - lõunasöök tuuakse soovijatele lasteaiast (asume samas majas), nii et ei pea isegi mitte majast väljuma, tuleb vaid puhkeruumi minna, kus toit juba ootab. Ja loomulikult on ka kohvipaus :)
Hommikul tuleb nüüd varem ärgata, aga kummalisel kombel pole see vähemalt senimaani probleem olnud, see iga kümne minuti tagant äratuse kordusse panek jääb lihtsalt ära, st kui kell esimest korda heliseb, tuleb tõusta.

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Ma räägin, et me oleme samas paadis (laevas), minu uus töökoht on ka lasteaia ruumides...

Murueit ütles ...

Tuleb ju aegsasti vajalikule asutusele lähemale kolida. :D :p

Unistaja ütles ...

Jah, sinna oleks praegu äärmiselt mugav oma võsukest viia :p