16. august 2008

Kiri sõbrale

Kui on tahe, siis leiab ka võimaluse. Kuna ma 12ndal Tartus ei olnud, kui Kiri sõbrale kontsert siin oli, siis läksin eile Pühajärvele kontserdile. Seal oli see küll ilma Matvereta, aga siiski oli. Mina jäin rahule.
Ma polnud seal laululaval mõnda aega käinud, nad olid seekord asja natuke ümber teinud - pingid kaugemale mäenõlvale viinud (viimati olid pingid minu meelest lava ees), seega otsustasime lava ees maas istuda. Oli küll natuke kivine, aga õnneks oli õhtu piisvalt soe, et kaasa võetud kampsunit polnud vaja selga panna ja selle sai istumise alla panna. Igal juhul ma arvan, et kaugemal istudes poleks asi nii mõnus olnud.
Nii nagu ennegi on juhtunud, et keset kontserti äkki avastad, et mõni pillimeestest iseäranis huvitav on, nii ka seekord - järsku jäi silma, et The Suni akrordionimängija on hästi laheda olekuga. Ja Tätte lood olid seekord täitsa uued. Aga sama toredad kui varasemad.

Pärast kontserti sai ära proovitud üks külakiik, mis jäi tee peale auto juurde minnes.

2 kommentaari:

merka ütles ...

tallinna kontserdi huvipakkuvaim tüüp oli padari kobe kuid koba trummimängija (tõsi, ainus keda mul üle rahvamassi üldse õnnestus silmata), kes nimelt enamuse ajast ajas põrandal oma trummipulki vist taga :)

Unistaja ütles ...

:D
Kuna me istusime lava ees, siis seda trummarit ma nii hästi ei näinud.