21. juuli 2010

Saalitäis higiseid naisi

Kuna reisi tõttu tuli vahepeal pikk paus sisse, olen nüüd hoolega trennis käinud. Enamasti ikka pilateses ja Bodybalance'is, aga mõned korrad ka vähe hoogsamat liigutamist nõudvas trennis. Eelmine nädal mõtlesin muidugi enne hoolega järele, kas ma ikka tahan Bodyjam'i minna, kui isegi pilateses higi voolama hakkab (endine jahedus trennisaalis on asendunud paraja lämbusega... nagu igal pool). Lõpuks siiski leidsin, et vaja ennast natuke rohkem liigutada ja läksin. Väga mõnus tund oli, aga loomulikult oli särk ikka üsna märg pärast seda (aga mitte nii märg nagu treeneri oma).
Sel nädalal oli trennikavasse tagasi ilmunud Zumba. No sinna ei saanud ju minemata jätta. Ja nii ma siis veetsin jälle tunnikese tantsu vihtudes ning venituste ajal oli hästi tunda, kuidas kehast õhkus sellist kuumust, et radiaator kahvatunuks minu kõrval. Treeneri soovituse peale pärast trenni sauna minna tekkis tahes-tahtmata küsimus, et mismõttes minna... siin ju ongi saun. Praeguste ilmadega ei ole minul küll mingit soovi pärast trenni kuhugi veel soojemasse ruumi minna, saaks ainult parajalt jaheda duši alla.

2 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

kusjuures saun pärast pikka trennis või lihtsalt õues higistamist on hirmus mõnus tegelikult.. st viska eelarvamused järgmine kord kõrvale ja proovi järgi :o)

Unistaja ütles ...

Küsimus pole mitte eelarvamustes, vaid selles soojas, mis saunas on. Ukse tahagi on tunda see kuumus ja ei tõmba mind kohe mitte.
Ega ma varem ka peale aktiivsemaid trenne sauna tahtnud, pigem pärast neid nn keha ja meel tüüpi trenne, siis oli mõnus saunas olla. Aga tänane PowerYoga võttis ka nii higistama, et jube lausa.