5. juuni 2005

Lõpupeost

Minu meelest oli tore pidu. Olgugi, et kogu kursus kohal polnud, aga noh, seda oli ka palju tahta. Ja ega ma väga nuta ka sellepärast, et mõni seltskond mitte tulla otsustas. Sellest on küll kahju, et Piret kohale ei saanud tulla. Pidi teine üksi Pillegaardis istuma. Noh, ta võib ennast sellega lohutada, et seal vähemalt polnud sääski. Kuna mina olen veel elus, siis tapjasääsed need vist ei olnud, aga kiusasid küll meeletult. Ja mina ei saa aru, miks Pille neile ei meeldi. Pille hämmastas ka oma hiilgava termoisolatsiooniga, mis küll peale kolmandat ujumaskäiku üles ütles ja siis hakkas lõpuks ka Pillel külm. Vahepeal sain ma osaleda päästeaktsioonis ja tõin Merikese ja Liina tagasi laagripaika nende eksirännakutelt. Õnneks oli vahemaa lühike, aga see vist läheb kirja minu esimese mitte täitsa kaines olekus autojuhtimisena. Aga hakkama sain, olin ju ainult pisut siidrit joonud.
Öösel hakkas siis lõpuks sadama (oligi juba terve päeva liiga hea ilm olnud). Telk, mille ma laenasin, oli loomulikult ühekordne. Pärast sain teada, et tegelikult seal ikkagi oleks pidanud olema selline pisike punane katteke otsas, aga segastel asjaoludel ma seda kaasa ei saanud. Õnneks olin ma piisavalt pessimistlik või õigem oleks öelda ettevaatlik ja kinnitasin sinna üles ühe prügikoti, muidu oleks hommikuks madratsi keskel olnud paras loik. Magamise koha pealt veel niipalju, et sain jälle suurendada nende inimeste arvu, kelle kõrval ma maganud olen :P
Hommikul läks siis ülejäänud kraami jagamiseks. Nagu ma aru sain, sai Kalev kõikse suurema noosi ja vaene Triin pidi selle kõik oma autosse mahutama. Vallo aga, kes õigel ajal jaole ei tulnud, jäi ilma ning nurises parajalt selle üle. Minu saagiks langes natuke maasikafizzi, pakk WC-paberit ja ülejäänud prügikotid. Taara viisime Räpinas ära, et need õllepudelid seal taga ei koliseks.
Mina ei tea kuidas teistele mulje jäi, aga minu meelest oli see Luige metsamaja täitsa lahe koht. Teinekordki võiks seal käia.

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Mulle meeldis pidu. Saun oli mõnus ja järv oli imetore. Aga mis puutub sääskedesse, siis oli mul nendega selline kokulepe, et murdku niipalju läti lehmi ja obeseid, kui tahavad, aga mind jätku rahule. Tegelt saab nendega äri ajada küll. Lihtsalt läbirääkimiste küsimus.
Mis puutub termoisolatsiooni, siis ega seegi pole tasuta saadud. maksad korralikult ja saad korraliku firmaisolatsiooni. garantii antakse peale ja puha.

Unistaja ütles ...

Hmm.......aga ta ütles ju lõpuks üles, kas see jäi garantiiaja sisse?

maailmaparandaja ütles ...

mhmh, käisin garantiiremondis ja sain vabandustega uue ja korraliku isolatsiooni. Nüüd võin jälle kannatada üleinimlikku külma