1. mai 2006

Tudengite kevadpäevad

Tundub, et tudengipäevadest osavõtt on minu puhul võrdeline sellega, kui palju ma reaalselt ennast tudengina tunnen või ülikooliga seotud olen. Lühidalt siis - oli kesine. Aga kui pöörata nüüd pilgud kvantiteedilt kvaliteedile, siis võib vist rahule jääda. Nagu ma siin eelmises postituses juba kirjutasin, sain suurepäraste kontsertelamuse (ma usun, et TAMi esinemine oli ka elamusrikas, aga kahjuks ei sobinud see aeg mulle, mistõttu ei saanud külastada), tudengilaadalt astusin küll vaid korraks läbi, aga see-eest sain Hakule seltsilise (pidi Sooda poeg olema... siis hakkab ta vist oma isa üsna tihti nägema, sest niipalju kui mina olen aru saanud, käib Sooda suht tihti siin), volbritule süütamise jõudsin ka ära oodata (see üritus oli natuke igav või õigem oleks öelda, et venis... kui see tuli lõpuks põlema sai oli asi väga lahe (eriti meeldisid mulle need raketid, mis olid nagu väiksed putukad, kes üksteisest eemale lendavad), aga enne tule süütamist kippus küll Vässu kallale).
Üks tore sündmus, mis viimastesse päevadesse ära mahtus, aga mis otseselt tudengipäevadega seotud polnud, oli järjekordne Vaksali punkri läbu. Oli tore jälle endisi punkrielanikke näha ja teisi ka, sest ega ma viimasel ajal just palju sõpru ei näe (võõraid näen rohkem... ). Pireti massažitegemise oskus igatahes läheb järjest paremaks :)

3 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

oi, ma tänan :o) (me punastab...)

maailmaparandaja ütles ...

Mis Piretisse puutub, siis mul on kindel plaan, et kui ma natuke rikkamaks saan (no nii miljonäriks või nii) siis võtan ta endale personaalse massöörina palgale.

Seniks aga panen aja kinni järgmiseks korraks kui me kohtume :D

Unistaja ütles ...

Hmm....päris hea pakkumine on siia tehtud... huvitav, kas neilt saab ilma lõputööd tegemata.. siis võiks võtta küll :P Selle spämmi ajastus on väga huvitav.