8. august 2006

Ajude kärssamise haisu tunnete?

Tundub, et mul on viimane aeg puhkusele minna, täna süvenes järsult minu hajameelsus. Kord unustasin rattaga sõitma minnes kiivri ja prillid kontorisse (poole tee peal avastasin, et miskit oleks nagu puudu), kord tahtsin lukustatud rattaga minema sõita. Üleüldse oli täna miski imelik rattaneedus kallal - töölt minema sõites jäid muudkui jobud teele ette. Mingi poiss hakkas mul ees rattaga vingerdama, oleks mulle peaaegu sisse sõitnud (heitsin talle oma täielik-idioot-oled-pilgu, aga arvatavasti prillid varjutasid seda mõningal määral), siis järgmise nurga taga tuli mulle üks tüüp rattaga vastu ja mina nagu eesti liikluses ikka, võtsin paremasse äärde, see noormees aga sihtis ka millegipärast sinna äärde, kuigi liiklusreeglite järgi oleks ta ju pidanud teise äärde hoidma, õnneks kokkupõrget ei toimunud, kuna me mõlemad sõitsime piisavalt aeglaselt, et õigel ajal siiski üksteisest mööda manööverdada. Igasugustest tee peal ees seisjatest ja kõndijatest ei hakka ma parem üldse rääkimagi.

Libauudistes oli just hiljuti (võibolla oli see täna hommikul) teema, et politsei hakkab ka jalakäijate liikumiskiirust mõõtma ja liiga kiiresti liikujate kiirust hakatakse piirama. Seda uudist kuulates mõtlesin, et ma saaks vist küll trahvi kui nad tõepoolest mõõdaksid. No olgu, jalgsi kõndimise puhul saan ma jalutamisest veel aru (muidugi mitte siis kui mul on parajasti vaja kiiresti edasi liikuda ja need jalutajad mul ees töllerdavad ja tänav või koridor liiga kitsas on, et neist mööda minna), aga mis mõte on küll rattaga sõites venida??? Sellisel juhul võib ju jala liikuda mitte rattaga. Ratas on siiski ju selleks, et kiiremini kuhugi jõuda. Või olen ma jälle millestki valesti aru saanud?
Kui ma juba liikluse teemale sattusin, siis huvitav on see, et minu autoga sõitmise stiili kohta on viimasel ajal mõningaid märkusi tulnud. Üks arvamus oli, et mulle oleks võimsamat autot vaja, kuna see vastaks paremini minu sõidustiilile (aga Nissan võib rahulik olla, mina teda välja vahetada ei plaani). Teine inimene leidis selle peale, et see veel puudus... et kui mul oleks võimsam auto, paneks ma kohe puusse.. minu sõidustiil olevat äkiline. No ma ei saa aru... kas ma peaks siis venima nagu penskar, kellest on oht, et kohe rooli taha magama jääb!?!
Ja Nissani kohta veel niipalju, et nüüd on nii minul kui ka minu taga istujal seal turvalisem (selle lause eelduseks on, et mina istun roolis) - ma leidsin üles selle puuduva turvavöö kinnitamise jublaka. Tegelikult oli neid seal istme all lausa kaks tükki peidus, aga keskmise koha turvavööd mul pole.

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Tausend liebe Worte
helfen mir durch den Verkehr.
Tausend liebe Worte
und vielleicht noch ein paar mehr.
Tausend liebe Worte-
du Arsch,du Sack,du Sau,
du fährst ja noch viel schlimmer
als `ne Frau.

Vor mir an der Ampel
fährt `n Opa mit `nem Hut.

Er rast mit vierzig durch die stadt
und findet das noch gut.
Ich rufe, gürner wird`s nicht,
alter Wichser, penn nicht ein!
Wenn du nicht losfährst,
mach ich dich platt, du dummes Schwein.


...ma ei saa sinna midagi teha...iga kord hakkab see die Prinzeni lugu mul kummitama kui kuulen kuidas sa liiklejaid kirud... :D

Unistaja ütles ...

Kahjuks pole ma seda lugu kuulnud, aga neid sõnu lugedes tahaks ma seda hirmsasti kuulda.

Kirumise kohta nii palju, et mida mina teha saan kui nad nii jobud on. Täna pidi üks haige tüüp mul Anne ringil peaaegu nina maha sõitma, ilmselt olekski kokkupõrge tulnud, kui mina oleks sama palju gaasi vajutanud kui tema... ja siis öeldakse, et mina olen äkilise sõidustiiliga...

maailmaparandaja ütles ...

Mul see lugu olemas, võin sulle tuua kui soovi on :D