29. september 2006

Surematust

Eile õhtul sain Surematu Romaani läbi. Ja ta täitis kõik minu ootused. Enamgi veel - lausa ületas neid. Ja siinkohal väike teadaanne - kui keegi veel tahab liituda donja Lestakala fännklubiga, siis võite mulle teada anda. Ma nimelt pole enam tema ainus fänn, Piret tuli ka klubisse :D
Üritasin eile donja Lestakala veenda ka järgmist romaani kirjutama, aga ta ei tahtnud vedu võtta. A eks me veel näe..

10 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Sinu veenmisest kallis unistaja (hmm, huvitav, millest küll selline nimi...irw) oli kasu. Mõtlsein ümber. Ja juba homme alustan uue surematu romaani kirjutamist. Seekord on samuti triloogia plaanis, kuid ainestik on teine. Tegu on nimelt ajaloolise teosega, mis käsitleb preževalski tõugu hobuste määravat rolli lahingutes Velikije Luki all.
Oodake!

Unistaja ütles ...

Sellisel juhul peaksid sa selles romaanis käsitlema kindlasti ka elevantide osa Waterloo lahingus.

maailmaparandaja ütles ...

No võrdlusmomendina võibolla tõesti, sest tuleb tõele au anda - see elevantside lugu on tegelikult suuremahulisem Velikije Luki koopia.

Anonüümne ütles ...

et milles selle fänniühenduse klubiline tegevus seisnema hakkab? Kas kirjandusõhtuid küpsiste ja teega ka ikka korraldatakse?

maailmaparandaja ütles ...

Mina arvan (kuigi minul kui mitteliikmel ilmselt sõnaõigust pole) et arutelud antud kirjaniku teostes ridade vahele kirjutatu üle (arvake ära, miks nii tihe kiri on? no et ei mahuks palju ridade vahele kirjutama), Teose sõnum maailmale, ning peidetud ühiskonnakriitika on vaid vähesed teemad, mille üle arutleda neil kohtumistel.
kindlasti pole need mitte küpsistega teeõhtud vaid krõpsikutega veininautlemise õhtud (sest klaasike head veini ja hea raamat - või antud juhul klaasike odavat veini ja vastav romaan ka - käivad käsikäes). Ma arvan, et kui te piisavalt ahvatleva pakkumise teete, siis ehk õnnestub teil ka kohtumisõhtu kirjaniku endaga teha :D

kõige laisem laiskloom ütles ...

jah! kohtumisõhtu kirjanikuga peaks kohe kindlasti olema meie esimene üritus.. Maariš, millal? isiklikult mulle meeldiks mõni oktoobrikuu nädalavahetus, nt 20ndama paiku, või 27ndama paiku..

Unistaja ütles ...

Eks ma pea siis austet kirjaniku käest küsima, et millal temale sobiks mõni krõpsiku-veiniõhtu teha, kus saaks arutleda tema romaani paljutähenduslikust mõjust järeltulevatele põlvedele.

Anonüümne ütles ...

kas fännklubi romaani väljalaenutamisega ka tegeleb?
tundub, et tegemist on väärt kirjatükiga, sest ühestki Tartu avalikust raamatukogust seda hetkel leida ei õnnestu, ju on kõik väljalaenutatud:)

kõige laisem laiskloom ütles ...

no kui esimene trükk sisaldas 3 eksemplari..

Anonüümne ütles ...

Kuulujutud käivad, et teine parandatud ja täiendatud väljatrükk saab hoopis uue lõpu, tuleb suures kirjas ja ohtrate piltidega...