8. oktoober 2006

Lõhkuda, lammutada, põletada

... olid selle nädalavahetuse märksõnad. Et mida ma siis lõhkusin ja lammutasin? Maja. Mitte enda oma. Teise inimese maja on ju ikka hea lõhkuda :p Majaomanik ise oli asjaga rahul, muide. Ja et mitte kogu lõhkumise au enda peale võtta, siis mainin ära, et seal oli veel hävituslike kalduvustega inimesi peale minu. Eile oli meid päris korralik kambake, täna olime ainult kolmekesi. Teistel olid täna muud tegemised.
Igatahes minu lemmik tööriist sel nädalavahetusel oli raudkang, mille teises otsas on sõrg. Sellega oli nii tore seina pealt krohvi maha lüüa ja traati ära urgitseda ja naelu välja tõmmata.
Ja minu jaoks ei jäänud Karepa sugugi mitte viimaseks välipeoks sel aastal, sest ühel hetkel läks meil ikkagi kõht tühjaks ja siis tehti väljas šašlõkki. Juurde veel kena lõke keset õue ja mida veel tahta. Noh meestel oli veel õlu ka tegelikult. Double Bock kui täpne olla. Nad pakkusid seda mitu korda mulle ka, aga kui ma lubasin selle järgmine kord vastu võtta ja maha kallata, siis nad enam ei tüüdanud mind selle õllega.

Vat selline oli minu nädalavahetus. Mina olen rahul (nagu ma aru sain, siis ka majaomanik on tehtud tööga rahul), aga paraku annab tunda, et pole ikka harjunud sellise asjaga - praegu on suht kõva väsimus kallal. Ja ma ei taha praegu mõeldagi selle peale, mida mu lihased homme teevad. Aga lohutagem ennast sellega, et lihasvalu läheb paari päevaga tavaliselt üle.

5 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

hehee, Maariš leiab endale ikka huvitavat tegevust igasse nädalavahetusse.. huvitavad tööd ja tegemised tunduvad Sind lausa otsivat :o)
P.S Ma tean ka mõnda maja siin ja seal, mille võiks maha lammutada :oD

Sooda ütles ...

jaa, nüüd näete mis tema unistajaliku ilme taga tegelikult peitub - destruktiivne Maris.

Unistaja ütles ...

Jah, eks me kõik peida oma tegelikku loomust. Siiski on võimalik ka konstruktiivne Maris, aga seda vajadust antud objekti puhul ilmselt nii pea ei teki.

Laisik, millele sa nende huvitavate tööde ja tegemistega vihjad?

kõige laisem laiskloom ütles ...

Sinu alalõuale, loomulikult.. tegelikult ei millelegi erilisele, lihtsalt sellele, et küll Sa ikka jõuad palju huvitavat teha (ausõna, ma ei iroonitse)

Unistaja ütles ...

Ega ma arvanudki, et sa iroonitsed, lihtsalt mul tekkis küsimus, et milliseid konkreetseid tegemisi sa täpselt nende huvitavate tegemiste all küll mõtled, kuna siin blogis pole kaugeltki kõiki minu tegemisi kajastatud... ;)