26. november 2006

NV

Mõtlesin, et kirjutaks lühidalt oma ülitegusast nädalavahetusest.

Algas see toreda õhtusöögiga reedel. Hea seltskond, kana ja riis, lõbusad jutud... mida sa hing veel ihkad?

Laupäev algas vara (laupäeva kohta). Poole kaheksa paiku oli äratus, siis vutt-vutt-vutt Vanemuise alumisse parklasse, kus ootas mind buss. Kui lõpuks kõik olid kohal, kes Tartust tulema pidid, algas sõit päälinna, et minna ja asutada roheline erakond. Sattusin istuma väga huvitavasse kohta bussis, ning terve tee kuulsin igasugust asjalikku infot kogu selle asja kohta ning minu kõrvalistmelt tehti telefonitsi kiireid parandusi loodava erakonna põhikirja. Neid parandusi tehti veel muidugi ka kohapeal.
Nagu oligi üsna ootuspärane, ei püsinud selline koosolek ajaliselt etteantud raamides - lõunapaus oli tund aega hiljem kui ette nähtud ning kuna meil oli voli TTÜ aulat kasutada ainult kuni kella viieni, käis asi peale lõunapausi äärmiselt kiirendatud korras. Üldiselt olen mina tehtud otsustega rahul, ainult logona oleks tahtnud ühte teist varianti näha, aga noh, enamuse hääl loeb. Eks siis nüüd paista, kuidas valimistel läheb.

Pühapäev möödus enamuses koos vanematega. Käisime koos Tsink Plekk Panges söömas (mina ei olnud seal varem käinud). Toit oli täitsa hea, ootama pidi veits kaua, aga elasime üle. Õhtu viis meid aga vanasse anatoomikumi, kus Emajõe Suveteater "Frankensteini" mängis. Peab mainima, et väga erinev tavateatrist. Esiteks polnud vaja väga muretseda selle pärast, mida sinna selga panna, sest nagu nii anti kitlid selga (nii palju kui jagus, meie saime). Teiseks toimus etendus mitmes ruumis. Ja kolmandaks, olid need ruumid üsna väikesed ja seetõttu olid näitlejad hästi lähedal. Aga etendus ise oli hea, nii et kui kellelgi tekkis huvi ja neid pileteid veel saada on, siis soovitan soojalt.

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

kinnitan teise lõigu vastavust tõele. Lõbus oli ja see kana riisiga....mmmmm...see oli hea.

A seda kapsakaraskit tahaks ikka ka proovida (vihje vivianile)

kõige laisem laiskloom ütles ...

Vivi ütles mulle eile "nägemist" asemel "kapsas".. järsku tegi karaskit?

Unistaja ütles ...

Ta tegi eile jah terve õhtu seda karaskit.