15. märts 2007

Inimene õpib kuni elab

Vahel olen ma võimeline oma vigadest õppima. Täna tuli süvaveeaeroobikas võtta jälle hantlite asemel pall. Seekord olin ma targem ja valisin endale võimalikult vähe täis palli, sest eelmine kord olin teinud selle vea, et võtsin hästi täis palli ja siis kui oleks pidanud selle palliga harjutusi tegema, ajasin minda suurema osa ajast oma palli taga, sest see muudkui vupsas vee peale. Igal juhul täna sain ma ka harjutusi korralikult kaasa teha, sest sellest pooltäis pallist oli võimalik vähemalt kinni hoida.
Aga üldiselt oli täna kuidagi hirmus palju rahvast Aura-Zeppelini piirkonnas liikvel. Autole ma igal juhul sinna parklasse kohta ei leidnud ja läksin Turu parklasse hoopis. Ja trennis oli ka hirmus palju inimesi rääkimata naiste hulgast pärast saunas ja duširuumis. Ainus, mida saunas (vähemalt alguses) polnud, oli Leili. Keegi oli ta ära tapnud. Hiljem siiski hakkas teine vaikselt ellu ärkama jälle.

Kui veel õppimisest rääkida, siis mul oleks vaja hiire (selle, mis arvuti küljes on) taltsutamine ära õppida. Sain hiljuti uue arvuti tööjuures ja selle hiir kipub oma tahtmist mööda talitama. See on suht nõme tegelikult. Eriti siis kui ma parajasti SketchUpiga töötan, see keerab iga vale liigutuse peale kohe terve asja metsa (õnneks on siiski olemas ka undo nupp).

1 kommentaar:

tujukas ütles ...

mina hakkasin ükskord taltsutamatu hiire pärast kogemata messengeri blogi kirjutama:D:D Teisel pool olija oli igatahes suures segaduses.