22. märts 2007

Yo estoy cansada

Hullumeelne nädal. Kell 9 koju jõudmine (nagu esmaspäeval ja teisipäeval õnnestus), on selle nädala kohta vara. Eile-täna nii hästi ei läinud. Mis ma siis teinud olen kahel viimasel päeval? Tööd. Aga et mitte lasta tööl oma muid harrastusi segada, tegin sellise triki, et läksin nii viie paiku töölt ära, et jõuda eile hispaania keelde, täna süvaveeaeroobikasse ja pärast tööle tagasi.

Peale töö tegemise olen jõudnud ka shopata. Vist üle aegade kõige kiiremad poetuurid. Esmaspäeval oli mul nii 20 min vaba aega linnas, läksin siis korraks Rademari, et seal pisut ringi vaadata. Nägin ühte jakki, mis tundus sobivat, proovisin selga, sobis ja ostsin ära. Teisipäeval käisin korraks Cartini poes, sobrasin pisut riiulil, võtsin ühed püksid proovida ja ostsin need ka ära. Hämmastav eksole.

Kuna vahepeal on saabunud kevad (ja mitte ainult kalendris), siis veeretasin ka oma ratta rõdult esikusse, et sellega tööle minna. Kahjuks ei alanud rattahooaeg väga hästi. Nimelt hakkas üks vänt logisema. Noh, heakene küll, Teguri ja Tähe tänava nurga peal on spordipood, läksin siis sinna ja noormees leti tagant tuli ja keeras selle mutri kinni. Kahjuks aga on selle mutri suurim soov ilmselt ennast vabadusse kerida, sest ta otsustas jällelahti tulla kui töölt lahkusin. Seega tuleb Karoliine viia hooldusse ja lasta see mutter kinni keerata, nii et on kinni. Muidu ma ei saa ju sõita rattaga :(

2 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Aga uuri siis välja, kuidas öeldakse. Olen mägikits. Mul on triibulised taskutega püksid. (see viimane lause on teadagi olulisim)

Unistaja ütles ...

Nii, pinnisin Manueli natuke.
Mina olen mägikits - yo soy una cabra de montana (siin käib n-i peale ka see kriipsuke, aga ma ei leia hetkel klaviatuurilt kohta, kust ma seda saaks).
Mul on triibulised taskutega püksid - Yo tengo pantalones con rayas y bolsillos, või (kui sul on need püksid parajasti jalas) yo tengo los pantalones con rayas y bolsillos.