8. mai 2007

Headus on ilmas

Mõtlesin täna, et viin poodi minnes ka natuke taarat ära. Eedeni külje peal oli muidu nö mehitatud taaravastuvõtupunkt, täna selgus, et see on asendatud taaraautomaadiga (tehnikaajastu võidukäik). Noh, astusin siis uksest sisse automaadi juurde, kus enne mind oli üks meesterahvas. Selle mehe taaravarusid vaadates meenus anekdoot, kus hunt ostis endale mersu selle raha eest, mis ta taara eest sai. Seal oli ikka päris mitu suurt prügikotitäit ja veel lisaks tavaliste kilekottidega pudeleid. Jäin siis sinna ukse juurde seisma ja mõtlesin, et mis seal ikka, ootan ära, kuni ta oma laadungi automaati söödab (ja arutlesin endamisi, et kui kaua sellise "saagi" korjamiseks küll minna võis). Aga minu üllatuseks võttis ta üsna varsti tšeki välja ja lasi mul oma üks kotitäis pudeleid ära anda. Tuleb välja, et inimesed mõtlevad aeg-ajalt ka teiste peale :)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

urrr.. aga minule ei meeldi taaraautomaadid!! ja siiani viisin oma taara just sinna Eedeni kõrval asuvasse mehitatud taarapunkti!! urrr, ma ütlen - ei ole headust ilmas!

Unistaja ütles ...

Maxima külje peal on minu teada veel mehitatud taarapunkt.

Murueit ütles ...

hmm, mina olen nüüdseks juba õppust võtnud ja laupäeva hommikuti enam kindlasti taarat ei vii, siis on raudselt pool päeva järjekorras seismist kindlustatud, saare peal tunduvad üldse mingid matsid koos olevat. Korduvalt olen selliste 'suurklientide' järel seisnud, kuid mitte keegi pole selle peale tulnud, et mind oma 5-10 pudeliga vahele lasta.
Matsid jäävad matsideks...

Anonüümne ütles ...

no ma ka ei laseks;)
ette ma mõtlen:P
aga kogumisega on nii, et mul kulus paar aastat, täna siis hakaksin tühjendama...
vaja ju tapeedi jaoks raha koguda:D