1. mai 2007

Mull-mull-mull-mull...

... väiksed kalad... tegelikult siiski kõigest mullivanni mullid. Realiseerisin täna oma viimase sünnipäevakingi - Aura kinkekaardid. Ma polnud varem terviseklubis käinud. Täitsa mõnus oli seal hommikumantlis ringi lehvida. Aroomisaun oli päris mõnus (meie aga olime üleannetud ja ei olnud vait (nagu silt uksel nõudis), kui kõik võõrad saunast lahkunud olid). Aurusaunas käisime ka, aga mina lahkusin sealt väga kiiresti ja tõdesin, et mulle seda tüüpi saun jätkuvalt ei meeldi. Aga tobe oli see, et infrapuna sauna eest oleks pidanud eraldi maksma (Toilas sai seda sauna proovitud, mulle täitsa meeldis), seetõttu me sellesse sauna loomulikult ei läinud.
Praktiliselt kõigis basseinides mulistasime natuke. Korra lasime torust ka alla. Torude puhul on minu meelest tobe see, et asi lõppeb vee alla kukkumisega (Pärnus oli asi natukene paremini lahendatud, seal ei lõppenud toru otse basseinis, vaid toru lõpuosa oli lauge).

1 kommentaar:

maailmaparandaja ütles ...

a minu meelest on see ka veider, naguk Rüütli veekeskuses (kus ma käinud küll pole, aga aknast olen näinud), kus toru lõppeb ära ja siis tuleb trepist alla ronida veel...