10. juuli 2007

Rujaline roostevaba Rannap

Eile käisime kontserdil. Rannapil möödus 10 aastat sellest, kui ta klaveriga mööda Eestimaad ringi rändama hakkas. Ja sel puhul tuli loomulikult kontserttuur teha. Eilne kontsert toimus Peetri kirikus. Mina polnud seal varem käinud. Suur kirik. Sel hetkel kui meie kohale jõudsime, oli see suur kirik juba enam-vähem puupüsti rahvast täis. Otsustasime rõdule minna, aga ega sealgi enam palju vabu kohti polnud, seega jäime sinna tagumisse ritta. Heli kostis sinna väga hästi, aga esinejat ei näinud. See oli vist esimene kontsert, kus ma kordagi esinejat ei näinud.
Aga siis kontserdist endast. Rannap tuntud headuses, pole midagi öelda. Ja Taavi hääl on tõepoolest võimas ning Ruja laulud sobisid talle suurepäraselt. Lavalise liikumise kohta ei oska kahjuks arvamust avaldada, kuna me lihtsalt ei näinud seda, aga olen kindel, et ka seda oli (arvamus põhineb Superstaari saates nähtul).
Igal juhul, tuur alles algas, soovitan soojalt kõigil, kel vähegi võimalust ja kellele vähegi klaverimuusika ja Ruja peale läheb, seda kontserti külastada.

Kommentaare ei ole: