12. august 2007

Saaremaisest elust

Lühidalt sellest, mis saarel toimus.

Kõigepealt muidugi Laisiku ja Mattise sünnipäev. Tore oli. Ja hariv. Ja ujuda sai. Lisaks ilusale ilmale oli kohale tellitud ka üks põder, kes üle tee jooksis (ohutus kauguses), kui me õhtul ujuma läksime. Kohe näha, et sünnipäevalapsel sidemed KKMiga. Tantsida oli ka tore (saab ilma meesteta ka).

Edasi läks minu tee Laisiku juurde (aitäh, et sa olid nõus mind vastu võtma). Pühapäeval käisime veel ujumas, tegime pannkooke ja siis läksime merepäevadele. Ja ei läinudki kaua, kui me paljajalu, püksisääred üles kääritud, seal mudas tantsisime. Kõige suurem mure oli see, et libeda muda sees pikali ei käiks. Õnneks jäid kõik püsti (peale Oti, kes korra ikkagi külje maha pani).

Järgnevatel päevadel vaatasin sugulased üle, värvisime Laisiku esikut (ja ka iseendid), käisime öises Titerannas hirmnäljaste sääskede keskel ujumas, pidasime grilliõhtut Kuivastus, käisime kinos (Ocean's 13 on hea film), tegime Murueide juures seene-makaronivormi (või oli see nüüd makaroni-seenevorm) ja lõpetuseks tähistasime tädi ja tädimehe sünnipäeva ning oligi aeg tagasi mandri poole sõitma hakata. Reedel polnud Kuivastus eriti suurt järjekorda ja mahtusin ilusti praamile, Virtsus oli järjekord juba hoolimata suhteliselt varasest kellaajast päris korralik. Mul oli tulnud mõte, et võiks mõne hääletaja peale võtta. Esimesi nägingi juba Virtsus, aga need tahtsid Haapsalu poole sõita, sinna mul aga asja ei olnud (sel nädalavahetusel). Peale Pärnut oli tee ääres 3 meesterahvast hääletamas. Pidasin siis kinni ja võtsin nad peale, tahtsid teised Kilingi-Nõmmele minna. Päris läbi ma sealt ei sõitnud, panin nad ühes bussipeatuses enne Kilingi-Nõmmet maha. Täitsa lõbusad sepad olid (kõik kolm pidasid Pärnus sepa ametit). Hiljem nägin veel kahte poisikest, kes nii umbes kilomeeter maad edasi sõita tahtsid.

Kahte avariid nägin ka tagasiteel. Üks oli Pärnus silla peal (mistõttu oli seal ikka päris korralik ummik juba), tagant sisse sõitmine, kolm autot rivis ja teine oli Kõpus ning tundus tõsisem, kiirabi oli kohal ja üks mootorratas oli pikali maas (mööda sõita tahtvad autod pidid läbi kõrvalasuva pargikese sõitma).

2 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

einoh, majutan ikka, kui aga ruumi on :o).. tore, et tulid, tule veel! see tulemise jutt käib kõigi teiste kohta ka!

maailmaparandaja ütles ...

mhmh, tulge jah!