19. veebruar 2008

Telekavaba

Kuigi telekavaba nädal on alles 21-27. aprillil, käib mul juba praegu telekavaba nädal. No kui päris aus olla, siis ega ma viimasel ajal pole eriti palju telekat vaadanud nii või teisiti, aga nüüd puudub mul see võimalus üldse. Mis siis juhtus? Kui ma isegi teaks. Tegin laupäeval teleka lahti ja ainus, mida sealt näitas (osadelt kanalitelt) oli EuroNews (venekeelse pealelugemisega). Helistasin Starmani, sealt öeldi et üldist riket ei ole, tehku ma automaathäälestus. Lihtsam öelda kui teha. Näppisime T-ga igasugu nuppe, aga miski ei aidanud. Sealt, kust muidu sai ikka kanalit otsida, ei tulnud ka abi, sest vajutasime seda nuppu küll, aga pilt jäi samaks. Vana hea restardi-meetod ka ei aidanud - lülitasime teleka välja, aga see talle aru pähe ei pannud, sisse tagasi lülitades tegi ikka sama asja. Nii et arvatavasti tuleb see masin jälle millalgi parandusse viia (kunagi ta seal juba käis). Aga mitte veel. Enne lasen mõnel meesterahval seda asja uurida (vennal näiteks).
Üldiselt pole see suur probleem, et telekast ühtegi normaalset kanalit vaadata ei saa. Kuid pühapäeval ma siiski otsustasin, et tahan superstaari saadet näha ja läksin sel eesmärgil J-le ja L-le külla. Nii et selline pisut sotsiaalsem telekavaatamise viis :p

2 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

oi vanad head Tartu ajad tulevad meelde, kui ainus võimalus telekat vaadata oligi end kellelegi teisele külla smugeldada (va siis vaksali periood).
Aga tõele au andes ei saa mina ka praegu telekat vaadata, sest vanaema vaatab risti neid saateid, mida mina ei taha näha ja kui vaatabki sama mida mina vaataks, siis vaatab ta samal ajal veel vähemalt kolme.

Unistaja ütles ...

Kusjuures mulle tuli ka kohe meelde see aeg, kui sa veel Tartus olid ja käisid pühapäeviti minul külas superstaari saadet vaatamas... olid ajad...
A sul tuleb siis praegu ka ennast kellegi juurde külla smugeldada, kui mõnda saadet näha tahad :p