26. oktoober 2008

Ülemaks kui hõbevara...

Üle pika aja veetsin jällegi nädalavahetuse Võrus. Seekord oli kaks põhjust - venna sünnipäeva tähistamine pereringis ja kooli kokkutulek (seekord selle kooli kokkutulek, kus ma keskkoolis käisin).
Aktus toimus kultuurimajas, aga saal oli nii puupüsti täis, et otsustasime hoopis endiste klassikaaslastega kohvikus juttu ajada. Hiljem suundusime edasi koolimajja, kus olid ära jaotatud klassid lendude vahel. Meie vanas klassis pidi olema üks teine lend. Omavolitsesime natuke ja vahetasime sildid ära ning platseerusime ikkagi oma vanasse klassi. Klass nägi küll teistsugune välja, kui meie ajal - seinad ja kapid olid üle värvitud, lauad olid teistsugused, õpetaja laud teise koha peal ja valgustidki teistsugused.
Meie klassist oli lõpuks pea kolmandik kohal, A klassist oli vist veel rohkem (vähemalt silma järgi tundus neid kõige rohkem), C ja B olid üsna väheste inimeste näol eisndatud. Tore oli jälle vanu klassikaaslasi näha ja kuulda, millega keegi tegeleb. Lisaks nägime ka oma endist klassijuhatajat ja teisigi õpetajaid. Mälestuseks tehti ka lennu pilt.

Kommentaare ei ole: