2. veebruar 2007

Mõtted

Mõtlesin täna asjadele, mida ma ammu teinud ei ole. Näiteks lugemine (seadused, arengukavad jms ei lähe arvesse). Tegelikult on mul isegi üks raamat pooleli, aga mingil põhjusel ei jõua kuidagi selleni, et seda lugeda. Rääkimata muidugi Pratchetti raamatutest, mida ma juba hirmammu lugenud pole. Isegi ei mäleta, milline see viimane oli, mida ma lugesin. Tean, et ma Hinge muusikat lugesin millalgi, aga kas see ka viimane oli, seda enam ei mäleta.
Teine tegevus mis mulle meeldib, aga milleni pole kohe väga-väga ammu jõudnud, on puslede kokkupanek. Selline mõnus chill tegevus. Viimati tegin seda vist pea kaks aastat tagasi. Vähemalt ma arvan, et viimane kord oli siis kui me Vaksali punkris pusle kokkupanekuga Vabariigi aastapäeva tähistasime, taustaks näitas telekast pingviiniparaadi... see oli tore. Aga mulle ei meenu hetkel, mida sellel pildil kujutatud oli, mida me kokku panime.

Natuke tööst ka. Tänu sellele üldplaneeringule, millega ma tegelen, on viimasel ajal päris palju snäppimist olnud (neile, kes MicroStationiga kursis pole, siis see on selline liigutus, et vajutad mõlemad hiireklahvid korraga alla, et hiirekursor täpselt õigesse punkti liiguks). Huvitav kas lõpuks muutuvad kahe esimese sõrme lihased hullult tugevaks ka. Praegu hakkavad nad igal juhul õhtuks valutama, kui terve päev seda liigutust teinud oled. Ja ma leian siiski, et meil peaks tööjuures olema selline hiirepadi, mis ilusasti kätt toetab. Itimees, kes millalgi käis, arvas ka seda. Aga kahjuks pole neid siiani ilmunud.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mingi lossi pilt oli vist...
Ma armastan ka puslesid kokku panna. Hirmsasti. Võid mind alati seltsiks kutsuda.

kõige laisem laiskloom ütles ...

loss ikka :o) praegu kuskil voodi all karbi sees..

Unistaja ütles ...

Kas see oli äkki see Neushcwansteini loss?

maailmaparandaja ütles ...

karta on, et see, see on u iga neljanda pusle peal

kõige laisem laiskloom ütles ...

no see loss on ju lihtsalt NII ilus, kuidas saad teda mitte puzzle peale panna :op