22. juuli 2007

Viimaks ometi puhkus

Jõudis siis minul ka see puhkus viimaks kätte. Reedel sai tööjuures natuke tähistatud (äärmiselt väheste inimestega küll, aga noh, jätkuski igale ühele rummi rohkem :p).
Kui nüüd kellelgi peaks tekkima illusioon, et mul võiks nüüd palju aega olla, siis eksib see inimene rängalt. Ammu teada-tuntud tõde ju, et puhkus on kõige tihedam aeg. Minu puhul vastab see igal juhul 110% tõele. Homme näiteks tuleb mul vara tõusta (mille pagana pärast ei või need rongid normaalsel ajal Tallinna sõita???), teisipäeval tuleb asjalik olla ja kolmapäeval siis lend Saksamaale. Ja nii kui Saksamaalt tagasi saan, kohe Saaremaale. Ning teie, kes te Saaremaal pesitsete, valmistuge selleks, et ma peale Laisiku suurt sünnipäeva mitte kohe mandrile tagasi ei sõida, vaid jään saarele mõneks päevaks (et keegi ei saaks pärast mind süüdistada salaja saarel viibimises). Nii et paluks selleks ajaks reserveerida aega minu jaoks :D

2 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

hakka juba tulema!

Unistaja ütles ...

Ainult pisut kannatust, kallis Laisik. Suvel läheb aeg nii kiiresti, et sa ei pane tähelegi, kui ma juba krapsti Muhus olen ja pärast seda sind ka Kuressaarde kummitama jään :)