19. juuli 2007

Visadus viib sihile

Pärast mitmeid analüüside andmisi tunnistati mind lõpuks doonorluseks kõlbulikuks ja täna käisimegi verd andmas. Selle ilusa punase kruusi sain pärast (ma olin seda juba ammu igatsenud). Sügisel võin ma tegelikult jälle minna.

Mis ma siis veel sel nädalal teinud olen? Kohvikus istunud, pubis istunud, Pirogovis lebotanud, külas käinud, hispaania keelt natuke õppinud ja natuke reisiks vajalikke ettevalmistusi ka teinud (kui keegi veel ei tea, siis järgmisest kolmapeävast kuni 3. augustini viibib kambakese kolmeliikmeline esindus Saksamaal Hannah'l külas).

Üks asi veel, mis mul sel nädalal tekkis - kohutav isu oliivide järele. Teisipäeval sõin, eile sõin ja täna õhtul ostsin ka. Nii nämmad :) Ja muide, kas olete poes märganud maitsestatud kõrsi piima jaoks? Eedenis sai neid täna degusteerida. Karamelli oma oli täitsa hea.

8 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

mm, ma võtaks ka praegu oliiivi või kaks

Anonüümne ütles ...

Ma ei mõista, mis teil nende oliividega on. Olen korra proovinud, ja pärast seda pole enam iialgi suu sisse võtnud

Anonüümne ütles ...

Ega sa ometi sedapsi pole. siis pidavat kummalised isud tekkima:D

maailmaparandaja ütles ...

hes soolane amps, mis meil nendega muud ikka olema peab.

Anonüümne ütles ...

mps. esimene oliiv sülitataksegi välja. aga siis avastad, et seljanka sees ja pitsa peal on oliivid imelised ning varsti pole sinulgi raske mõista, mis meil nende oliividega on.

Unistaja ütles ...

No miks ei või inimesele lihtsalt oliivid maitseda? Ja mitte ainult seljanka sees või pitsa peal (kuigi seal on nad ka head). Nagu Maailmaparandaja nii toredasti ütles - lihtsalt hea soolane amps :)

maailmaparandaja ütles ...

oh, tänan, unistaja, ma olen tõeline sõnasepp :D

Unistaja ütles ...

Loomulikult oled :D (mina olen seda alati arvanud).