8. oktoober 2008

Netijamad vol n+1

Viimasel ajal hakkas kodus neti püsiühenduse tähendus pisut teisenema - see, et õhtu otsa nett olemas on, kippus muutuma pigem erandiks. Kui aus olla, siis kõrvalekalded tavamõistes püsiühendusest on vast mingi kuu aega vahelduva eduga kestnud. Enamasti oli see siiski vaid üks õhtu nädala jooksul. Aeg-ajalt üritasin ka Elioni klienditoe järejekorrast läbi närida, aga väga pikalt ei viitsinud telefoni otsas rippuda ja nii ma enamasti loobusin.
Eile õhtul võttis asi täiesti vahelduvühenduse näo -oli nett, ei olnud netti, oli nett, ei olnud netti. Katsed ühendust oma jõududega taastada lõppesid tulemuseta. Haarasin siis järjekordselt telefoni ja valisin juba tuttava numbri. Imekombel sain kohe ühenduse, rääkisin probleemi ära, lubati info edasi anda neile, kes asjaga tegelevad ja võeti minu telefoninumber. Täna sain SMSi, et probleem on lahendatud. No eks näis. Tänasel õhtul igal juhul pole probleemi olnud.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tean, mida sa tunned.. mingi aeg süüdistasin vahelduvuses oma arvutit, kuid tundub siiski jah, et Elion on asjas süüdi. Arve saamisel tekib küll vahest tahtmine protest esitada, et mille eest ma maksan, kui netti püsivalt pole, kuid paraku kipub see lõpuks ikka nii minema, et maksad arve ära ja vaikid ja kannatad vahelduvust edasi.. loodetavasti saab mu mõõt varsti täis:)

Unistaja ütles ...

Helistanud oled neile?

Anonüümne ütles ...

millalgi augustis helistasin, siis oli vist suurem ja üldisem jama, aga saadeti kah ilusti pidulikult sõnum, et ühendus taastatud. nüüd õhtuti ei taha nad üldiselt vastu võtta.. üritanud olen, kuid kätte saanud pole.