23. jaanuar 2006

Kabaree

Eile siis sain mina ka teada, millega seal SÜGis tegeletakse. Peaks vist rõõmus olema, et minu vanemad Võru kasuks otsustasid, muidu oleks ka äkki SÜGi sattunud ja mine tea, mis siis kõik juhtuda oleks võinud... :p
See 83. lennu kabaree oli ikka üsna julge ma ütleks. Ikka päris mitme koha peal vajus karp lahti. No kujutage ise ette - liibuvas nabapluusis noormehed, ainult triiksärgiga gruupid lavaäärel, triiksärgi ja bokseritega neiud "lesbikavas" (nimi oli üsna tabav ma ütleks, algselt oli seda vist "striptiisiks" nimetatud) ja siis muidugi meie Liina klaveril üsna meelas poosis linade ja odadega noormehi hullutamas... Kõige lõpuks loomulikult klassikaline kabareetants, kus seelikuid ikka pidevalt üleval hoiti.
Kaks aastat noormate oma (mille võtmetegelane oli Pille vend, aeg-ajalt nägi ka Liina venda) oli küll tehniliselt professionaalsem, aga showlikkusest jäi puudu. Isegi jive'i suutsid nad igavalt tantsida. Nii et vaadata oli seal suht vähe ja see tugev breigimõjutus hakkas ka lõpuks häirima.
Vahepealne (ehk siis meist 1 aasta nooremate oma) oli päris hea. Neil oli ilusa lauluhäälega tegelasi ja showelemente ja säärt näidati ka (mis kabaree see ilma välkuvate säärteta ikka on).
Igal juhul olen siis mina ka nüüd ära näinud selle palju kuuldud kabaree. Väga huvitav traditsioon ikkagi...

3 kommentaari:

Mps ütles ...

oled sina meil ikka moraalijünger... mudamaadlusest oleks ka hea varieteenubri saanud, muarust. Btw "ainult triiksärgiga gruupid lavaäärel ningtriiksärgi ja bokseritega neiud lesbikavas" olid tegelt üks ja sama number, neiud tulid lihtsalt juba poistebändi esinemise lõppedes lavale... Ja kui gruupid oleksid tõesti AINULT triiksärgi väel olnud, kas sa tõesti arvad, et poistebänd oleks suutnud publikule ja laulmisele keskenduda!? :b

maailmaparandaja ütles ...

A kas pole Maris, et nüüd vaatad oopis teise pilguga oma tuttavaid? Eriti Margust (kellel oli meie kabarees, ma ütleks et peaaegu kandev roll).

A jaa, kui maris oleks meiega koos SÜG-is olnud... oi see kabaree oleks siis oopis uuem ja (tundes marist) palju khmm, "julgem" olnud.

Unistaja ütles ...

Njah, aga seda ei saa me iial teada, milline see kabaree siis oleks olnud...
Aga poistebändi kohta niipalju, et arvestades seda iiu-iiut, mis ilmselt oli rööbaspuuharjutuste tulemus, arvan ma, et oleksid suutnud küll :p
Ja Margust vaatan jah kohe oopis teise pilguga...