4. jaanuar 2006

Käi veel talgutel...

Eile hommikul lugesin meilist kirja Tartu Vabatahtlike Keskusest, kus seisis, et minu nimele on sinna kiri tulnud. See oli alles üllatus. Mõtlesin, et kes küll mulle kirja saadab... ja veel vabatahtlike keskusesse. Kui ma natuke asja üle juurelnud olin, jõudsin järeldusele, et see on arvatavasti jõulukaart ja saatja koha pealt tekkis ka üks kahtlus. Igal juhul oli uudishimu piisavalt suur, et kohe peale tööd TVK-s ära käia. Sain oma kirja kätte ja tuli välja, et mu kahtlused osutusidki tõeks - see oli jõulukaart SA Eesti Agrenska fondilt. Tänati meeldiva koostöö eest ja loomulikult olid seal ka head soovid uueks aastaks. Kui nüüd kellelgi tekib küsimus, et milles see koostöö seisnes, siis vastus on lihtne - ma käisin eelpool nimetatud fondi korraldatud talgutel Tammistu mõisas maikuus (kui mu mälu mind ei peta, on sellest ka siinsamas blogis kirjutatud). Igatahes oli see meeldiv üllatus, et nad mind meeles pidasid :)

2 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

pealkirjast jääb mulje, et Sulle see kaart nagu eriti ei meeldinud ;o).. aga eks siin kõik jõudumööda püüa kõiki jõulade ajal meeles pidada.. saadavad kuuski ja puha (keskkonnauuringute labor saatis nt Saaremaa keskkonnateenistusele ja Vilsandi rahvuspargile..)

Unistaja ütles ...

No see pealkiri ongi pandud meelega natuke petlik, tglt meeldis kaart küll ja nagu ma blogis ka kirjutasin, oli see tore üllatus.