30. jaanuar 2007

Horoskoobist

Nagu võibolla mõned teavad, olen ma suur horoskoopide armastaja. Ma ei mõtle neid, mis iga päev lehes ilmuvad ja mille järgi teoreetiliselt 1/12 maailmast ühel päeval ühte moodi minema peaks, vaid pigem selliseid üldisi kirjeldavaid horoskoope ja aasta ennustusi (Linda Goodmani "Päikesemärgid" on läbi loetud).
Arvutis sobrades leidsin kunagi salvestatud iseloomustuse Kalade kohta (informatsiooniks neile, kes pole suutnud seda veel meelde jätta - ma olen Kalade tähemärgis sündinud). Sealt leidsin sellise lause: Kalad oskavad pöörata tähelepanu põhilisele, detailid neid eriti ei paelu (vastasmärk Neitsi vastand). Selle koha pealt olen ma vist ebatüüpiline Kala, sest ma võin ikka päris vastikult pedantne olla (kuigi üks Neitsi väitis mulle, et ma pole isegi mitte pedandihakatis, aga ma leian siiski, et Monk minus avaldub teinekord suht tugevasti).
Ja teine lause, mis pisut kukalt kratsima võttis: Kalad ei sobi ei ülemuseks ega alluvaks, nad sobivad reaalmaailma üldse halvasti. Nojah, mõnes mõttes on ju õige, et oma fantaasiamaailm on tunduvalt toredam paik, aga sellest lausest võiks järeldada, et ükski Kala ei saa selles maailmas hakkama. Mulle isiklikult aga tundub, et saan ikka küll. Ja hetkel suht hästi :)

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tee tööd, ära sobra internetis:D

Murueit ütles ...

jep, võin isiklikult tõestada, et sa Neitsi pole - peale seda, kui ütlesid, et sul suht savi, kas porgandid on pesemata või mitte ja olid nõus neid ka pesemata kujul sööma. :)

Unistaja ütles ...

Irw... aga sina sõid ju ka neid pesemata kujul, kui ma nüüd õigesti mäletan :p

Unistaja ütles ...

anonymusele
Esiteks, kui sa natuke tähelepanelikumalt sissekannet loeksid, siis näeksid ehk, et seal on kirjas, et ma nad a r v u t i s t leidsin, st ma ei leidnud neid eile internetist. Ja teiseks, sissekanne on tehtud töövälisel ajal, seega pole minu arvutis sobramisel töötegemisega vähimatki pistmist.

Murueit ütles ...

oehh, muidugi sõin, sest keegi ei pesnud neid ja veega seal ka laristada ei olnud mu mäletamist mööda, aga mul ei olnud ükskõik, kas nad on pesemata või mitte ja ma tõsiselt mõtlesin mitu minutit kõikvõimalike pisikute ja muu jama peale, mis nende porgandite peal olla võib - igatahes, ehkki ähvardasin küll ära surra nende pesemata porgandite pärast, ma seda siiski ei teinud - ju nad siis ei olnud piisavalt mustad. lõpp hea, kõik hea. :)
järgmine kord võtan ekstra vee kaasa asjade pesemiseks. :D :D

Unistaja ütles ...

Hihii.... seda pilti ma tahaks täitsa näha, kuidas sa pidusse tuled pang veega kaasas, et porgandid ja kõikvõimalikud muud asjad ära pesta :P Aga olgem ausad, ega nad nüüd päris mullased ka ju polnud, ma eeldan, et keegi oli neid millalgi ikkagi pesnud enne pakendamist. Ja see, kui seal mõni pisikukene oligi, teeb ainult sinu immuunsüsteemi tugevamaks, sest nagu öeldakse, kõik mis ei tapa, teeb tugevamaks :)

VU ütles ...

"tähtede seis ei loe midagi ... juba neljandat aastat loeb raamat."