27. detsember 2006

Jõuludest

Ja läbi nad ongi. Kuidagi ruttu jõudsid kätte ja üsna ruttu said läbi ka. Kuidas nad siis möödusid. Ütleks et rahulikult ja üsnagi tavapäraselt. Kuigi tuli ka üllatusi ette. Näiteks üsna ootamatu visiit ühe sugulase poolt, keda väga tihti ei näe, aga kellega alati tore vestelda on.
Kui jutt jõuludele juba läks, siis veidi kingitustest ka. Ainus asi, millele ma tellimuse esitasin, oli Jääääre DVD. Sain selle. Lisaks veel muidki asju. Ise tegin ka loomulikult kingitusi ja nagu juba väiksest peale nii ka sel aastal tegin kodustele ka jõulukaardid. Aga mälu pole enam see, mis ta oli ja seetõttu avastasin vanaema juurest (kus me alati jõule tähistame) tagasi koju jõudnuna, et need kaardid on mul ikka veel kotis. Vanematele ja vennale sain nad muidugi kohe edasi anda, aga vanaemale ja vanaisale viis vend nad järgmine päev ära, kuna ta nagu nii sinna minema pidi. Oh seda hajameelsust küll.
Nüüd aga on jõulud läbi ja tuleb paar päeva veel tööl käia, kuni tuleb jälle nädalavahetus ja jälle pidu. Sedapuhku loodan, et mitte niiväga rahulik :p (vana aasta tuleb ikka kärtsu ja mürtsuga minema saata ju).

Kommentaare ei ole: