10. märts 2014

Aastaring

Mõtlesin, et teen sünnipäeva puhul väikse tagasivaate möödunud eluaastale.
Algas see ümmargune eluaasta leekide ja tuletõrjujatega - esimest korda elus helistasin häirekeskusesse tulekahjuteatega.
Märtsi lõpus käisin esimest korda elus Küprosel. Reis oli tore, aga tagasi lumisesse Eestisse oli päris kole tulla.
Aprilli keskpaigaks oli kevad siiski niipalju võimust võtnud, et hakkasin tõeliseks linnaratturiks - vana naistekas sai üles otsitud ja natuke kohendatud ning sealtsaadik olen enamasti rattaga tööl käinud.
Mais oli taaskord roheliste rattaretk.
Juunis käisin esimest korda rattarallil, jäin tulemusega rahule ja ratas pidas ka kenasti vastu. Peale jaanipäeva istusin esimest korda elus EMOs. Oli üsna närvesööv kogemus.
Juulis realiseerisin ühe varasema sünnipäevakingituse ja tegin teoks oma ammuse unistuse - langevarjuhüppe.
Augustis proovisin kätt ka Viru Folgi korraldamisele kaasa aitamises. Eks mõningad närvirakud kulusid kindlasti, aga kokkuvõttes oli päris vahva kogemus. Taasiseseisvumispäeval saime kontserdielamuse koos 60 000 inimesega lauluväljakul. Kuu lõpu poole käisime esimest korda kolmekesi reisil, küll vaid kolmepäevasel Rootsi kruiisil.
Septembris tõusin taaskord kõrgustesse - proovisin ära ka paraplaani lennu. Mõned pildidki said tehtud 300 m kõrguselt.
Oktoobris võtsime uue kääbusküüliku. Seekord varjupaigast.
November möödus suuresti koolituste tähe all. Korraldasin tööjuures paar koolitust ja käisin ka ise ühel.
Detsember möödus pidude tähe all - 1. advendi pidu, jõulupidu töökaaslastega, jõulupidu Kambakesega, jõulupidu Ifi perega, jõulupidu oma perega. Sel aastal otsustasime ka endale kuuse tuppa tuua. Päris kena kuusk oli, aga kuuse jalg ei tahtnud seda miskipärast kuidagi otse hoida.
Jaanuaris sattusime tunnistama ühe noore neiu kurba lõppu.
Veebruaris proovisin ära mäesuusatamise. Kuigi teised leidsid, et ma liiga aeglane olen, pean tunnistama, et mulle täitsa meeldis. Pärast suusaretke läksime Ifiga spaasse (tema jaoks esimene kord).
Ja nii saigi aastaring täis. Minu meelest oli päris elamusterohke aasta - uusi elamusi nii positiivses kui ka negatiivses võtmes. Eks näis mida sel eluaastal pakkuda on.

Kommentaare ei ole: