20. mai 2014

25. Roheliste rattaretk

Eelmisel aastal arutasime roheliste rattaretke korraldajatega pikalt, millisel nädalavahetusel tänavune rattaretk tuleb. Oli traditsioonide pooldajaid ja oli ka neid, kes leidsid, et võiks asja emadepäevalt ära nihutada. Ära nihutamisega seonduva parema ilma argumendile toodi vastu argumendiks Saaremaa retke näide, kus külma kartuses nädal edasi retke nihutati, kuid saime palju kehvema ilma, kui õigel nädalavahetusel oleks olnud. Lõpuks jäi peale retke edasi nihutamine. Praegu võib öelda, et läks hästi, et jäi. Eelmise nädalavahetuse ilm ei oleks just päris mõnus rattaretkeks olnud. Sel nädalavahetusel olid ööd küll külmad, aga päevad see-eest kippusid päris suviseks. Natuke põletasin ennastki ära. Aga prille ette ei päevitanud :)
Muus osas sujus ka see juubeliretk päris hästi.Väikesid viperusi ikka tuleb ette, aga üldiselt kõik toimis, nii et mina jäin rahule. Usun, et ka need, kes väntasid, jäid rahule.
Selle aasta alguses valmis juubeliretke puhul ka raamat. Üks vabatahtlik, kellele raamatu andsin, vaatas raamatule otsa ja teatas, et see on väga hea raamat. Olen 100% nõus. Lugesin pool raamatut läbi pühapäeva õhtul retkeväsimuse kiuste (poole peal tuli lihtsalt Une-Matile alla vanduda ja nädalavahetusest puudu jäänud unetunde tagasi tegema hakata). Esmaspäeva hommikul ärgates võtsin raamatu kohe uuesti kätte ja ei lõpetanud enne, kui see läbi oli.

Kui sel aastal sõideti sellises kandis, mis mulle sisuliselt tundmatu oli, siis järgmisel aastal on olukord vastupidine. Haanja ootab retkeliste poolt avastamist.

Kommentaare ei ole: