18. veebruar 2007

Head uut aastat!

Üle pika aja toimus eile Anne tänaval jälle selline pidu, kuhu tuli kokku natuke suurem seltskond (eelmine nädal piirdusime vaid kahe külalisega). Näiteks perek. Kallas polnud juba peaaegu aasta otsa siiamaile jalga tõstnud.
Tähistasime siis seekord sea-aasta tulekut. Ja ikka korralikult. Seaprae ja seakujuliste kommidega. Lisaks oli meeletutes kogustes krõpse ja porgandit oli (aga ilmselgelt vähe, sest need said suht ruttu otsa) ja sea näoga komme ja loomulikult alkoholi. Kõigepealt joodi juba enne kogu rahva kohale ilmumist mingit Vana Toomast. Ma igaks juhuks ei proovinud. Kell 18.14 lõime šampuseklaase, -kruuse kokku saabunud sea-aasta terviseks. Edasi läksime rummi peale. Päris mitu pudelit kulus teist. Ja neli erinevat marki oli lausa.
Ja jutud... oi need jutud kiskusid kogu aeg väga imelikesse suundadesse. No pole ka ime, kui seltskonnas on 8 naist ja üks viimane vapper mees. Teised ei julge ilmselgelt enam oma nägu näidata. Aga sellegipoolest oli ääretult lõbus. Kui terve aasta selline tuleb, on küll huvitavat aastat oodata :P

2 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

ja ärgem seakujulisi komme unustagem...

aga jaa, uus aasta tuleb tõesti uvitav!

kõige laisem laiskloom ütles ...

ma käisin täna Rimis ja ostsin endale veel neid seakujulisi komme.. amps