6. mai 2007

Pidu peo otsa

Sel nädalavahetusel oli päris mitu pidu ükteise järgi - kõigepealt Karli sünnipäev, mis läks üle M-i sünnipäevaks, mis omakorda läks üle Maailmaparandaja lahkumispidu-piknikuks.
Karli sünnipäeval ilmnes jällegi täiskasvanud-mängivad-ja-laps-vaatab-pealt-effekt. Seekord siis klotsidega, mis väike sünnipäevalaps oma esimeseks sünnipäevaks sai. Päris lõbus oli :). Ja lisandus ka võistlusmoment, kui hakati nii kinnisilmi kui ka lahtiste silmade kujundite ämbrisse toppimises võistlema. Lisaks sai mängitud ühte huvitavat kaart-lauamängu, milles olid sellised ülesanded nagu kallistamine, hurraa hüüdmine, kukerpallide tegemine jne (ma polnud väga ammu kukerpalli teinud). Veider oli ainult see, et vaatamata sellele, et lausa 2 kitarri kaasas oli, ei lauldud. Igal juhul oli tore pidu ja mõningad pidasid vastu 12 h ja rohkemgi ühtejutti.
Hommikul lebotasime Elvas mõnda aega. Õnneks ei olnud täide läinud pahatahtlikud ennustused nädalavahetuse ilma suhtes ja ilm oli ilus. See tähendas loomulikult seda, et mingi hetk kolisime õue peesitama (arvake ära, kellel nüüd nii mõnedki kehapiirkonnad punased on). Lõpuks hakkasime Tartusse liikuma ja läksime otse Maailmaparandaja juurde, et seal maha pidada tema lahkumispidu. Kuna ilm oli jätkuvalt ilus, kolisime õue üle oma peoga. Aga täna pidu väga kaua ei kestnud, sest mõned pidid veel Tallinna täna õhtul minema.

Kommentaare ei ole: