2. jaanuar 2010

2009. aasta kokkuvõte

Võtaks siis ka omalt poolt aasta kokku.
Üsna selgelt võib aasta jaotada kolmeks. Esimene kolmandik ei jätnud väga eredaid mälestusi, aga midagi halba ka otseselt öelda ei oska. Volbriöö tõi minu ellu jälle tugevamad tunded ja ühe erilise inimese. Kahjuks ei olnud aga tema see ainus ja õige, nii et augusti lõpuks võis sellele suhtele kriipsu alla tõmmata. Aasta viimane kolmandik möödus valimiste tähe all ja tipnes ametivahetusega.
Et siis lühidalt oli aasta selline. Aga mõned märksõnad toon veel eraldi välja.

Vabatahtlik tegevus
Rohelise märgise kampaanias osalemine (taaskord), erinevatel messidel väljas olemine, laulu- ja tantsupeol esmaabi tiimis osalemine ja muidugi Roheliste rattaretk (kuigi rattaretkel ei ole ma enam vabatahtlik, vaid pigem korraldustoimkonna liige)

Erakondlik tegevus
Valimiskampaanias kaasa löömine ja ka ise kandideerimine

Töörindelt
Meelelahutuslikuma poole pealt jäid meelde uusaastapidu, vastlapäeva kelgutamine lastega, vabariigi aastapäeva pidu. Üldiselt aga oli läbivaks teemaks kärbe, mis tähendas ka aasta lõpu poole mõningaid 4-päevaseid töönädalaid palgakärpe tõttu. Ja ka üks palgata puhkuse nädal.
Novembri keskelt aga tuli ametivahetus ette võtta.

Puhkus ja matkad
Kõige pikem puhkus oli Rumeenias, kus haarasime seljakotid selga ja läksime sinna, kuhu jalad viisid. Augustis veetsin nädala saartel - Muhus, Saaremaal ja Vormsil. Kuna aastast oli veel natuke puhkust kasutamata, võtsin ka aasta viimasel nädalal puhkuse, mille jooksul käisin siuhvilks Rootsis.
Traditsioonilised kambakese kanuumatk ja kambakese rattamatk said ka tehtud. Esimene Soomaal ja teine Jõgevamaal. Lisaks sai veel ka rattaretke vabatahtlikega Endla rabas käidud.

Sport
Traditsioonilistest üritustest osalesin juba 4. korda Tartu rattamaratonil. Uisutasin ka pisut, aga see kippus ühel hetkel liiga suures kontaktis jääga lõppema. Septembri lõpus otsustasin üldfüüsilist tugevdada ja suuremat paindlikkust saavutada ning liitusin spordiklubiga.

Kambake
Käisime koos üsna pikal reisil, jätkasime oma traditsiooniks saanud üritustega (meestepäev, naistepäev, kanuumatk, rattamatk, jõulupidu). T.V.-st sai T.B. (mis tähendas tüdrukuteõhtut ja pulma) ja kambake sai kaks uut ilmakodanikku.

Lemmikloomad
2009. aastasse jääb nii minu akvaariumipidamise ajastu lõpp, kui ka 17 aastat kestnud kassiomaniku staatuse lõpp.

Muud asjad
Osalesin Minu Eesti mõttetalgutel, oma päeva kirjelduse saatsin ERMile, üle pika aja võtsin koos perega kartuleid, aitasin natuke isal maal kempsu ehitada, peaaegu kõik uusaastalubadused täitsin (raamat jäi vaid lugemata), uue passi sain
Esimest korda:
- olin seljakotiga matkal;
- olin Hansapäevadel tavakülastajana;
- vaatasin Tantsupidu;
- sõitsin Tallinnas autoga;
- käisin Rumeenias ja Soomaal ja Endlas ja Vormsil;
- laulsin karaoket.

Kommentaare ei ole: