3. juuni 2007

Eined murul

Hakkasin täna mõtlema, et ma pole reedest saadik siseruumides söönud (hommikusöögid välja arvata), kogu aeg on olnud söömaajad välitingimustes.
Reedel oli töökaaslase sünnipäev Süvahavval (ilm ei olnud just grillimiseks kõige sobivam, aga ikkagi oli mõnus).
Laupäeval oli Laura sünnipäev, mis peeti Kassitoomel piknikku pidades ja osad (mina kaasa arvatud) lõpetasid lauluväljakul, kus oli mingi festival või midagi sellist. Igal juhul oli seal kontsert. Kui me kohale jõudsime, esines Tõnis Mägi, peale teda tuli Dingo. Täitsa uskumatu, aga lava ees hüpates oli see kontsert nii lahe. Lõpuks toodi Mari-Leen ka lavale ja ta laulis Rahutut Tuhkatriinut nii, et mõned korrad refrääni eesti keeles ja mõned korrad soome keeles. No Big Silence'i ajaks olime suht väsinud ja lahkusime.
Täna oli sihiks jällegi Põlvamaa. Seekord Taevaskoda. Sõime, mängisime palli, lennutasime lendavat taldrikut, solberdasime läbi jõe koopasse ja lesisime päikese käes. Tunne oli nagu taevas(kojas) :)


Pärast läksime Akste järve äärde. Seal saab ilma päevitamata pruuniks :p Ainus jama on see, et see pruun tuleb maha kui näpuga tõmmata (minu selja peal mängiti igal juhul trips-traps-trulli). Aga ujuda oli mõnus. Esimene kord sel aastal (välitingimustes ma mõtlen). Päeva lõpetasime Valgesoo vaatetornis toidujääke hävitades. Söömaaeg 117 trepiastme kõrgusel (vähemalt nii Daniel väitis, kui ta tuli alt kahvleid toomast, mis alguses maha jäänud olid).


Kommentaare ei ole: