26. jaanuar 2009

Tihe nädalavahetus

Hakkas teine juba reedel vinge peoga pihta - Tartumaa KOVide uusaastapidu. Oli tantsu, tralli, nalja, naeru, süüa, juua, isetegevust ja esinemisi. Oli inimesi, kelle kohalolekut sellel üritusel olin juba ette aimanud ja oli neid, kelle nägemine seal peol mind üllatas. Ja meie olime viimased lahkujad (see olevat juba traditsioon). Koju jõudsin nii kolme paiku (ja olgem ausad, mitte just kõige kainemas olekus.... )
Hommikul kaua magada ei saanud, tuli asjad kokku panna ja võimalikult varasele bussile jõuda. Olin plaaninud kella 10sele jõuda, aga ei suutnud siiski esimes(t)e äratusheli(de) peale ennast püsti ajada ja nii jõudsin 10.30 bussile (mis tuleb Narvast ja mille bussijuht mulle isegi pileti hinda vene keeles ütles). Võrus tuli kõigepealt mõned poekäigud ette võtta ja siis kui pakilisemad asjad tehtud olid, otsustasin, et tukun veits (selline kudend räime tunne oli peal). Ja nii me siis tegimegi lõunauinakut - mina ühes toas, vennanaine koos oma pojaga teises toas :) Kui üles ärkasime tulid vanaema ja vanaisa ning ema sünnipäevapidu võiski alata.
Ka järgmisel hommikul ei olnud mahti kaua magada. Esiteks teatas kahejalgne nelja-aastane "äratuskell" kõva häälega, et ta on buss ja nüüd on Lennujaama peatus (ühistranspordivahendite fänn nagu ta on). Selle hõike peale manitseti ta küll vaiksemaks, aga mul tegelikult oligi vaja ennast võimalikult vara üles ajada, et jõuda veel sõbranna juures käia. Nii et ei mingit teise külje keeramist ja voodis mõnulemist, vaid krapsti üles ja tegutsema. Jalutasime natuke talvises lumesajus, pärast rääkisime veel teetassi taga juttu ning juba oli aeg koju tagasi tulla, sest seekord oli Tartusse tagasi jõudmisega natuke kiire. Kella neljaks oli vaja koosolekule jõuda. Ja jõudsin ka.

Kommentaare ei ole: